Segítség külföldön élő pároknak

Külföldön éltek, de szeretnétek Magyarországon megtartani az esküvőt?

Semmi gond, segítek Nektek a szervezésben! Lehet olyan lagzitok, mintha itthon készítettétek volna elő a teljes eseményt!

Ha külföldön éltek, a nagy nap előkészítésében plusz kihívást jelenthet a távolság, sokszor még az időeltolódás is, az esküvői szolgáltatók közül pedig szinte kilátástalan feladatnak tűnhet megtalálni az elképzeléseiteknek megfelelőt. Nem tudtok személyesen egyeztetni a helyszínnel, benyomásokat szerezni a szolgáltatókról, tehát sok-sok kockázatos döntést kell meghoznotok. Nincs összehasonlítási alapotok az árakat illetően, ezért kellemetlen helyzetbe is kerülhettek, például túlárazott szolgáltatások kapcsán, vagy a helyszínnel kapcsolatos félreértések miatt.

esküvő magyarországonKülföldről történő szervezés esetén elengedhetetlen egy tapasztalt esküvőszervező, aki garantálja, hogy minden úgy menjen, mintha itthonról készítettétek volna elő a nagy eseményt!

Mivel nem tudtok személyesen egyeztetni a szolgáltatókkal, sok félreértés adódhat, ha csak online zajlik a kommunikáció. Az esküvő sikeréhez nagyon fontos a helyszín személyes megtekintése, a hirtelen adódó szervezési feladatok azonnali elvégzése, a megfelelő szakemberekkel való találkozás, részletes egyeztetés és persze a teljes esemény helyszíni kézben tartása.

Akárhol is éljetek a világban, olyanná varázsolom számotokra a nagy napot, ami az egyéniségeteket tükrözi, és csak Rólatok szól. Ekkora távolság mellett is kényelmesen megoldható, hogy teljes egészében Ti szabjátok meg, milyen és mekkora esküvőt szeretnétek, és mennyi pénzt szeretnétek rászánni. Teljesen Rátok szabott lehet a helyszín, a dekoráció, a szolgáltatói csapat, és minden úgy történik majd, ahogy megálmodtátok! Én az ötleteimmel, tapasztalatommal, a szervezési folyamat koordinálásával és a nagy napon az esküvő teljes lebonyolításával segítelek Benneteket.

Bizalmatokat azzal hálálom meg, hogy leveszem vállatokról a sok stresszt és gondot, amivel a külföldről történő esküvőszervezés járhat és olyan költséghatékony lagzit segítek szervezni Nektek, amilyenre csak vágytok!

---

Hogyan történik az esküvőszervezés, ha külföldön éltek?

Mivel fontos, hogy megismerjem az elképzeléseiteket, ráérezzek a vágyaitokra és stílusotokra, ezért együttműködésünk egy Skype-os vagy telefonos beszélgetéssel indul, ahol a legapróbb részletre kiterjedően megoszthatjátok velem, milyen esküvőt szeretnétek. Közös együttműködésünk alkalmával lehetőségeket mutatok Nektek, ötleteket és tanácsokat adok a helyszíntől kezdve a fotóson át egészen a menüig és dekoráció legapróbb részletéig.
Ezután sok-sok emailt váltunk, és ha szeretnétek, további telefonos vagy skype beszélgetésekre is sor kerül. Először a helyszínt kell kiválasztanotok, ami lehet akár egy elegáns étterem, kastély vagy hajó is, de akár a természetben is kimondhatjátok a boldogító igent. A helyszín szabad kapacitásaival párhuzamosan keresünk egy olyan időpontot, ami számotokra, az anyakönyvvezető, ill. szertartásvezető és amennyiben terveztek egyházi szertartást is, a templom számára is megfelelő. Amennyiben igénylitek a hivatalos papírok
elintézésében is segédkezem, vagy akár a násznép távolról érkező tagjainak is találok megfelelő szálláshelyet.

Ezután segítek Nektek az esküvőszervezés egyik legfontosabb részében a szolgáltatók kiválasztásában. Tapasztalataim szerint nagyon sok múlik azon, hogy a nagy napon kik fáradoznak azért, hogy minden tökéletes legyen. Sok múlhat a ceremóniamesteren, a DJ-n, a dekoratőrön, de még a fotóson is! Az elmúlt években számos szolgáltatóval dolgoztam már együtt és sikerült a legjobb szakembereket megismernem. Könnyen meg tudjuk találni a számotokra megfelelő szolgáltatókat, akik megbízhatók, igényesek munkájukra, illenek az esküvő stílusához, valamint beleférnek az általatok megadott költségvetési keretbe is. Intézem helyettetek az ajánlatkérést és Nektek csak dönteni kell az árak, szimpátia és referenciák alapján.

Szuper, ha az esküvőtöket megelőzően haza tudtok utazni valamikor néhány napra. Ekkor meg tudunk beszélni egy időpontot, amikor személyesen is találkozunk, sőt, egy csoportos találkozást is szívesen összeszervezek Nektek, amire elhívjuk a kiválasztott szolgáltatókat.
Találkozhattok a fotóssal, videóssal, a ceremóniamesterrel, tortakóstolásra is lesz lehetőségetek, de akár a zenekart is meghallgathatjátok élőben. Ha nincs lehetőségetek hazautazni, akkor tarthatunk csoportos Skype beszélgetést a szolgáltatókkal.
Ezután folyamatosan egyeztetek a kiválasztott esküvői szolgáltatókkal, és figyelek arra, hogy a nagy napon minden a megbeszéltek szerint történjen. Az esküvő reggelétől egészen a lagzi végéig jelen leszek, hogy minden igazán flottul menjen.

"Mivel külföldön dolgozunk, így nem volt kérdéses, hogy szükségünk van-e esküvőszervezőre. Vikit a barátaink esküvőjéről ismerjük, szuper munkát végzett és szívesen ajánlották nekünk, mert tudták, hogy nem fogunk csalódni. Egy hónapja volt az esküvő, de még mindig a hatása alatt vagyunk. Olyan esküvőnk volt, amit sohasem fogunk elfelejteni és ezért nagyon hálásak vagyunk Vikinek. Nagyon profin állt nemcsak a végtelen számú kérdéshez, de a konkrét elképzeléstől a teljes tanácstalanságig mindenhez. Jól összedolgozott a többi szolgáltatóval,így teljesen ránk volt hangolva minden."  Betti és András


Keressetek bizalommal, hogy az esküvőtök stresszmentes és felejthetetlen legyen!


 

☰ MENÜ