Engedjétek meg, hogy gratuláljak Nektek, eljegyzésetek alkalmából!

Szeretnétek, hogy esküvőtök napja egy megvalósult álom legyen, egy tökéletes nap, amire Ti, családotok és barátaitok is örömmel emlékeznek majd? Esküvőszervezőként leveszem a szervezés és lebonyolítás terhét a vállatokról, és arra koncentrálhattok, ami a legfontosabb: a boldogságotokra!

 

Az esküvő a rendezvények királynője, és megszervezése különös gondosságot és odafigyelést igényel. Az esküvőn számos szolgáltató dolgozik egyszerre a sikerért, mindennek tökéletesnek kell lennie: a helyszínnek, a vacsorának, a dekorációnak, a zenének, a hangulatnak és még megannyi apró részletnek! Minden helyzetre fel kell készülni, aztán pedig el kell engedni mindent, hogy élvezni tudjuk a készülődést és a nagy nap minden pillanatát!De hogyan is engedhetnénk el magunkat, ha egyszerre kell figyelni az anyakönyvvezető érkezésére, az ételek tálalásának pontos idejére, az italkészlet feltöltésére, a sütik dobozolására, miközben egyeztetünk a vőféllyel, a DJ-vel és persze a fotóssal? És akkor mikor lesz időnk lelkileg is felkészülni, nyugodtan vonulni a szertartásra és kedvesen köszönteni a vendégeket?

Egy tapasztalt esküvőszervező az esemény láthatatlan házigazdájaként az ifjú pár helyett irányítja az eseményeket, kézben tartva minden szolgáltatót és helyszíni egyeztetést.

Mi lesz a közös munka folyamata?

Nagyon hiszek a személyes találkozás erejében, ezért kapcsolatfelvétel után a közös munka első lépése egy személyes vagy Skype-os egyeztetés, ahol megismerjük egymást, megbeszéljük a részleteket és az esemény költségvetését. Díjazásom az adott esküvő  szervezésének idő- és munkaigénye alapján határozható meg, ami  fontos tényező, hogy nem jutalékos rendszerben dolgozom, mert független szervezőként csak azt ajánlom a párjaimnak, akit valóban megfelelőnek találok, nem pedig az alapján, hogy mennyi pénzt juttat vissza nekem…

Mire számíthatsz, ha együtt készülünk?

Az elmúlt évek során felhalmozott tapasztalataim révén sokkal egyszerűbb és kiszámíthatóbb lesz minden! Nem kell azon izgulnod, hogy megfelelően döntöttél -e!? Hiszen az elmúlt évek során sok-sok eseményt fogtam már össze, ezért nem lesznek váratlan nehézségek, akadályok, melyek veszélyeztetnék az ESKÜVŐD  sikerét.

Ha a hétköznapokban sem éred be csak a jóval , illetve  fontos, hogy minden tökéletes és profi legyen bízd Rám magad és a felejthetetlen élmény  garantált lesz!

☰ MENÜ