Kevés olyan örömteli szakma van, mint más emberek életének legboldogabb napját megszervezni! Részt venni a készülődésben, a tervezgetésben, kidolgozni minden apró részletet, osztozva a pár örömteli várakozásában és boldogságában. Igazán szerencsés embernek tartom magam, hisz évről évre rendkívül kedves párok szavaznak nekem bizalmat és bízzák Rám esküvőjük megszervezését és lebonyolítását.

Esküvőszervezőként teljeskörű szolgáltatást nyújtok kedves ügyfeleimnek, akár egy éven keresztül fogom a kezüket és elkísérem őket egészen a nagy napig! Persze az esküvő napján sem hagyom magára a menyasszonyt és a vőlegényt, hisz ekkor jön munkám legizgalmasabb része, az esemény lebonyolítása. Ezen a napon az ifjú pár már átadhatja magát az ünneplésnek, én helyettük is éberen vigyázom, hogy minden tökéletesen a tervek szerint alakuljon.

Betti és András

"Mivel külföldön dolgozunk, ìgy nem volt kérdéses, hogy szükségünk van-e esküvőszervezőre. Vikit a barátaink esküvőjéről ismerjük, szuper munkát végzett és szìvesen ajánlották nekünk, mert tudták, hogy nem fogunk csalódni. Természetesen mindig vannak az elején fenntartások, hogy vajon megtaláljuk-e a közös hangot, vajon jó kézben van-e az esküvőnk?

Egy hónapja volt az esküvő, de még mindig a hatása alatt vagyunk. Olyan esküvőnk volt, amit sohasem fogunk elfelejteni és ezért nagyon hálásak vagyunk Vikinek. Nagyon profin állt nemcsak a végtelen számù kérdéshez, de a konkrét elképzeléstől a teljes tanácstalanságig mindenhez. Jól összedolgozott a többi szolgáltatóval, ìgy teljesen ránk volt hangolva minden.

Összesìtve: Viki, millió köszönet a fantasztikus esküvőért, nélküled nem sikerült volna. Bátran ajánlunk majd barátoknak, ismerősöknek, rokonoknak, mert lelkiismeretes és hibátlan munkát végeztél. Hálásak vagyunk, mert mindenki el volt ájulva, hogy milyen jól szervezett nap volt. Mi pedig minden évben szeretnénk egy ilyen esküvőt veled."

Köszönettel:

Betti és András

 

 
Enikő és Ádám

 

" Mindenképpen esküvő szervezővel szerettem volna megtervezni a "Nagy Napot". Természetesen fenntartásaim azért voltak: túl drága lesz a szervezői díj, nem rólam fog szólni az esküvő és nem az én ízlésemet tükrözi majd. De ezek a tévhitek elszálltak mikor párommal együtt találkoztunk Vikivel. Egyszerűen minden félelmem elszállt: egy magabiztos, talpraesett, jó humorú, igazi belevaló nőt ismertünk meg és már egy óra beszélgetés elteltével biztosak voltunk benne, hogy ő kell nekünk. Jól is döntöttünk. Tökéletesen sikerült minden! Profi szervezés, jó szolgáltatók és bizalom. Ami a legfontosabb. Mindenkinek őszintén ajánlom, hogy Vikiben megbízhat és egy tökéletes barátnőre talál benne aki segít a szervezésben. Köszönjük szépen Viki, hogy mellettünk voltál ezen a fontos napon és mindent megtettél értünk! "

Enci és Ádám

 

 
ref3 ref2
 Timi és Peti
 
" Mivel kevés volt az idő az esküvő tervezett időpontjáig,féltem,hogy esetleg nem leszünk mindennel kész. Megkönnyebbültünk amikor találkoztunk Vikivel, aki mindenben segített nekünk anélkül,hogy ez különösebb anyagi megterheléssel járna. Az esküvőre mindent sikerült leszervezni Viki segítségével! Nélküle nem ment volna! Minden tökéletes volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom ,mert a nagy napon minden a helyén volt és minden a tervezett forgatókönyv szerint alakult.Egy hihetetlenül profi csapattal sikerült megvalósítanunk az álmainkat,és mindezt úgy,hogy Viki szinte mindent helyettünk szervezett le.Köszönjük még egyszer!:-)"
 
 


 
Tünde és Marci
 
"1. Mik voltak az esetleges fenntartásaid, mielőtt megrendelted   a szolgáltatást illetve aláírtuk a megbízási szerződést?
Igazság szerint nem voltak fenntartasaink, talán egyedül a szolgáltatás áráról féltünk. Mivel Vikit ajánlották ezért megbiztunk benne. Amikor pedig veled találkoztunk már az első pillanatban szimpatikus voltál, ami megbeszélésünk alatt végig meg is maradt és éreztük, hogy rád merjük bízni ezt a fontos napot (és nem is csalódtunk  :). 

2. Ehhez képest mit tapasztaltál?
Először is nagyon kellemesen "csalódtunk"   az árak tekintetében. Másodszor, mivel mi pontosan tudtuk, hogy miért szeretnénk esküvő szervező segítségét igénybe venni (nem szerettünk volna ceremónia mestert,   de szerettünk volna némi segítséget pár szolgáltató megtalálásában, valamint nem szerettük volna, hogy a nagy napon a szülőknek, vagy nekünk   kelljen intézkedni, esetleg bosszankodni) és tudtuk, hogy milyen jellegű segítségre van szükségünk,   ezért a segítség jellegében teljes mértékben azt kaptuk amit szerettünk volna,amit előzetesen megbeszéltünk veled.  Azonban azt, hogy ilyen alapos, lelkiismeretes, odafigyelo, türelmes, kedves voltál arra nem számítottunk. Magasan felül teljesítettél ahhoz képest, mint gondoltuk volna, szerintem azért mert szíved, lelked beleadtad. Ezért mindig hálásak leszünk neked  :)! 

3. Ajánlanád-e a szolgáltatást barátaidnak, ismerőseidnek? Mit mondanál nekik pontosan?
Mindenképpen ajánlanám. Annak aki egy igazi biztos pontot szeretne maga mellett tudni a nagy napján, egy olyan segítség személyében aki nyugodt, megbízható,   lelkiismeretes és észrevétlenül a háttérben mindent kézben tart, így tehermentesítve a párt és a szülőket.  Továbbá annak is aki a rengeteg szolgáltató közül a neki legmegfelelőbbet szeretné kivalasztani, de úgy érzi, hogy nincs annyi ideje és tapasztalata, hogy megtalálja. Ebben is hatalmas segítség voltál és köszönjük, hogy még esküvő után is segítesz az utólagosan felmerult kérdések rendezeseben.  "
 


 
Brigi és Árpi
 
' ' Azoknak, akik azon gondolkodnak, érdemes e esküvőszervezőre költeni, azt mondanám, mindenképp! Külső szervezőként sokkal reálisabban látja a dolgokat, olyan kérdéseket vet fel, amikre egy menyasszonynak még gondolni sincs kapacitása. Leveszi (főleg) a menyasszony válláról azokat az elintézendő dolgokat, amikkel nem akar foglalkozni, az ifjú pár idétlen ötleteitől pedig nem áll égnek a haja! Sőt, türelmes, alkalmazkodó, problémamegoldó, pontos! Viki ilyen volt, köszönöm szépen!' '
 


 
Bea és Péter
 
"Az esküvőm előtt azt gondoltam az esküvőszervező tevékenységéről, hogy hasznos, de drága, nem biztos, hogy elengedhetetlen. Ehhez képest, úgy gondolom, hogy elengedhetetlen egy rátermett, tapasztalt esküvőszervező segítsége. Miután megismertem Vikit, úgy éreztem teljesen rábízhatom magam, nem fogok benne csalódni. Pontosan így történt, hatalmas plusz tehertől és felelősségtől szabadított meg, nagyon megbízható, teljes odafigyeléssel, szívvel-lélekkel és ami a legfontosabb, profi módon megszervezte az esküvőt az elejétől a végéig, ennél jobb nem is lehetett volna! Mindenkinek ajánlom, aki esküvőszervezőt keres, vagy azt gondolja, hogy nélküle is tökéletes esküvőt tud szervezni. Én is azt hittem, hogy meg tudnám oldani, de nem. Üzenetem neked, ha a nagy nap előtt állsz: Sokkal több apró részlete van életed nagy eseményének, mint gondolnád, ne vágj bele egyedül, hiszen nem mindegy mire emlékszel majd életed legszebb napjáról! Bízd magad Vikire, a segítségével örök életre szóló gyönyörű élmény lesz az esküvőd! :)"
 
 
☰ MENÜ